MINT Apoteka
Korpa

ADRIEN GAGNON TEČNI KOLAGEN 450ML

ADRIEN GAGNON TEČNI KOLAGEN 450ML
ADRIEN GAGNON TEČNI KOLAGEN 450ML

Opis

Naše telo kolagen proizvodi do četrdesetih godina, nakog čega se njegova proizvodnja prirodno smanjuje, stvarajući opuštanje kože, bore i slabljenje h..
4.335,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ADRIEN GAGNON
  • Šifra proizvoda: 13655
  • MP cena:: 5<br>&l
Pregleda: 6820

Naše telo kolagen proizvodi do četrdesetih godina, nakog čega se njegova proizvodnja prirodno smanjuje, stvarajući opuštanje kože, bore i slabljenje hrskavice u zglobovima.
S druge strane, različiti faktori mogu da dodatno smanje nivo kolagena u organizmu, kao što su konzumacija šećera u velikim količinama, pušenje, preterano izlaganje opasnim sunčevim zracima, kao i određene autoimune bolesti.

Delovanje:
Održavanje nivoa kolagena u organizmu je pre svega bitno za obnavljanje oštećene hrskavice i pojačavanje elastičnosti i čvrstine kostiju, što povećava mobilnost u starijem dobu, ali je takođe važno jer se čak prvi efekti zdravog nivoa kolagena vide na koži, noktima i kosi.
Tečni kolagen Adrien Gagnon je kolagen visokog kvaliteta i stepena resorpcije u organizmu, koji ima pravu kombinaciju proteina kolagena, aminokiseline L-lizin i vitamina C koji pomaže ugradnju kolagena u tkiva.

Način primene:
Odrasli - 15ml dnevno

Sastav:
U 1 dozi (15ml)
Hidrolizovani goveđi kolagen ........5000mg
Lizin (L-lizin) ......................................150mg
Vitamin C (askorbinska kiselina) .........50mg

Pakovanje: 450mlNapišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.