MINT Apoteka
Korpa

AGU TOMCHI ULTRAZVUČNI INHALATOR

AGU TOMCHI ULTRAZVUČNI INHALATOR
AGU TOMCHI ULTRAZVUČNI INHALATOR

Opis

U skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, nije dozvoljena prodaja medicinskog sredstva putem interneta i nije dozvoljeno navođenje cene. Za..
7.998,00 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: AGU
  • Šifra proizvoda: 907078
  • MP cena:: 5
Pregleda: 1835

U skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, nije dozvoljena prodaja medicinskog sredstva putem interneta i nije dozvoljeno navođenje cene. Za više informacija o ovom proizvodu, kao i o ceni proizvoda i eventualnoj kupovini, obratite se farmaceutu u bolje snabdevenim apotekama.

Tomchi inhalator
Mesh

Efektivno i komforno lečenje respiratornih bolesti

Deca ne vole da sede mirno predugo, i glasna buka iz kompresor inhalatora može da ih uplaši. Sa mesh inhalatorom AGU Tomchi, deca će zavoleti svoje inhalacije i mogu sami da drže uređaj. Mesh inhalator AGU Tomchi je specijalno dizajniran da leči kataralne oboljenja respiratornog trakta kod dece. Veličina čestica aerosola (MMAD) 4-5 μm dozvoljava da lek direktno deluje na obolela mesta koja su locirana u traheji i bronhijama. Stopa inhalacije (preko 0.35 ml/min) pomaže da se procedura izvrši brže nego inače; dete može da bude lako i brzo inhalirano. Lagan, tih i kompaktan inhalator će postati vaš pouzdani asistent kod kuće i na putu.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.