MINT Apoteka
Korpa

ALOHA CORDYCEPS SINENSIS CPS A90

ALOHA CORDYCEPS SINENSIS CPS A90
ALOHA CORDYCEPS SINENSIS CPS A90

Opis

Jedna od najvećih koristi od Cordycepsa jeste potencijal ove pečurke kao izvora novih lekova protiv malignih oboljenja. Pokazao je izvanrednu sposobno..
4.906,68 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 22897
Pregleda: 134

Jedna od najvećih koristi od Cordycepsa jeste potencijal ove pečurke kao izvora novih lekova protiv malignih oboljenja. Pokazao je izvanrednu sposobnost ne samo u sprečavanju rasta, u nekim slučajevima čak i uništavanju određenih vrsta tumora, već i kao sredstvo pomoću kojeg imuno-sistem i celo telo mogu da se održe jakim i vitalnim dok mu istovremeno prete efekti hemoterapije i radijacije (Namakura i ostali, 2003.). Njegovo sekundarno delovanje pomaže organizmu da efikasnije raspolaže resursima imunološkog sistema u slučaju stresa koji preživljava prilikom napada raka (Shin i ostali, 2003.), i omogućava mu da prepozna, iskoreni i spreči abnormalije i bolest, i na lokalnom, i na nivou sistema (Koh i ostali, 2002.).

Namena:
Namenjen je onima koji žele da učine i održe optimalnim svoj imuni sistem i često su umorni.

Sastav:
Aktivni sastojak:
Beta-glukan           525mg
Ostali sastojci:
Organic Cordyceps Sinensis, Organic Cordyceps Militaris, Mycelium, Primordia, Fruiting Bodies, and Extracellular Compounds Other ingredients: Vegetarian capsule (pullulan), 100% organic white milo (growing substrate).

Način primene:
3 do 6 kapsula dnevno, uz glavni obrok.

Pakovanje: 90 kapsula.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.