MINT Apoteka
Korpa

Bebi hrana

Brend: MILUPA
Visoko adaptirano mleko za novorođenče i odojče do navršenih 6 meseci Aptamil 1 obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u prvom polugođu života.Sastav masti, ugljenih hidrata, proteina sa dodatkom taurina, holina, inositola, l-karnitina , LCP-a i nukleotida je približan sastavu majčin..
1.144,00 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. U odnosu na startnu formulu (Aptamil 1), Aptamil 2 ima nešto više proteina, elektrolita i mikroelemenata, dok je sadržaj masti manji. U strukturi ugljenih hidrata maltodekstrin učestvuje sa 30%. Sadržaj vitam..
891,00 RSD
Brend: MILUPA
Optimalan nutritivni sastav Dodatak gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D Bez glutenaAptamil 3 je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko. Aptamil 3, u odnosu na Aptamil 2, ima više proteina i ugljenih hidrata, a za ..
1.989,68 RSD
Brend: MILUPA
Dokazane prednosti za imunitet Aptamil ADC je kompletna formula za ishranu sa semielementima zasnovana na ekstenzivno hidrolizovanim proteinima surutke, za bebe koje pate od izrazite malapsorpcije (slaba apsorpcija hranljivih sastojaka) ili alergije.Primeri gastrointestinalnih stanja kod kojih s..
2.066,90 RSD
Brend: MILUPA
Izbor početne formule za odojčad za tretman refluksa i regurgitacije pomoću ishrane.Aptamil Anti-Regurgitation 1 pomaže kod regurgitacije (bljuckanja) zahvaljujući prirodnom zgušnjivaču, oligosaharidu iz semena rogača i patentiranoj mešavini prebiotika scGOS/lcFOS (9:1), postbiotika i HMO 3′-GL. Zgu..
1.312,30 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil Comfort 1 je visoko adaptirana formula, bez kazeina, namenjena za ishranu novorođenčadi i odojčadi do navršenih 6 meseci.Jedinstvena formula za olakšavanje digestivnih simptoma koji se javljaju u prvih nekoliko meseci života usled nezrelosti digestivnog sistema, slabije toletancije proteina ..
1.276,00 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil Comfort 2 je visoko adaptirana mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. Daje se posle Aptamil Comfort 1 ili neke druge adaptirane mlečne formule kao nastavak ishrane odojčetu sa probavnim smetnjama. Infantilne kolike su retke posle navršena 4 meseca, dok je proble..
1.276,00 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil HA 1 mlečna formula - kod beba kod kojih postoji visok rizik, hidrolizovana mleka za bebe mogu do 40% smanjiti učestalost alergija. Izbor početne formule za odojčad sa povećanim rizikom od pojave alergija.Hrana za posebne medicinske nameneIzbor početne formule za odojčad sa povećanim rizikom..
882,20 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil HA 2 specijalno formulisana formula koja smanjuje rizik od pojave alergija, za pravilan rast i razvoj odojčadi od 6 do 12 meseci.Hrana za posebne medicinske nameneIzbor prelazne formule za odojčad sa povećanim rizikom od pojave alergijaAptamil HA 2 je adaptirana mlečna formula prilagođe..
882,20 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil LF je specijalna mlečna formula za ishranu odojčadi i male dece sa intolerancijom laktoze i akutnim dijarealnim poremećajem. Kao nutritivno kompletna mlečna formula preporučuje se odojčadi do uzrasta od 6 meseca, a nakon toga kao deo u tretmanu dijareje. Ova nova formula obogaćena je dugolan..
966,90 RSD
Brend: MILUPA
Aptamil Premature je posebno adaptiran za prevremeno rođenu bebu. Prevremeno rođene bebe imaju veće potrebe u ishrani u poređenju sa donesenim bebama. Aptamil Premature formula je adaptirana da ispuni povećane potrebe u ishrani prevremeno rođene bebe i zadovoljava smernice koje su formirali međunar..
1.160,50 RSD
Brend: BEBELAC
 Visoko adaptirano mleko za novorođenče i odojče do navršenih 6 meseci  Sa dodatim esencijalnim masnim kiselinama (LCP)   Sa taurinom i optimalnim sadržajem gvožđa i vitamina D  Bez saharoze i glutenaBebelac 1 obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u prv..
671,00 RSD
Brend: BEBELAC
  Adaptirano mleko za ishranu odojčeta od navršenih 6 meseci   Standardna mlečna formula   Obogaćena gvožđem i vitaminom D   Bez saharoze i glutenaBebelac 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta.Bebelac 2 ima više proteina..
671,00 RSD
Brend: BEBELAC
  Optimalan nutritivni sastav   Dodatak gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D   Bez glutenaBebelac 3 je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko. Uz odgovarajuću nemlečnu ishranu, obezbeđuje sve nutrij..
738,10 RSD
Brend: BEBELAC
Specijalna mlečna formula. Za ishranu odojčeta i malog deteta sa akutnim gastroenteritisom i drugim stanjima praćenim nepodnošenjem laktoze i saharoze.Pakovanje:400g..
767,80 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 92 (7 strana)