Galen Pharm
Korpa

Mlečne formule

Brend: HUMANA
Koristiti samo pod medicinskim nadzorom. Proizvod nije za parenteralnu upotrebu. Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti!U posebnim situacijama, kao što je mala telesna težina odojčeta, po preporuci pedijatra, prirodna ishrana može biti dopunjena drugom vrstom hrane specija..
1.100,00 RSD
Brend: HUMANA
Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdravlje a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode, ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i ..
1.430,00 RSD
Brend: HUMANA
Humana AR (antiregurgitaciona formula) je specijalna mlečna formula za potrebe ishrane kod povećanog vraćanja želudačnog sadržaja (regurgitacije tj bljuckanja). Može se koristiti od rođenja, kod dece sa izraženim problemom vraćanja želudačnog sadržaja, kao dopunska hrana uz dojenje ili drugu mlečnu..
1.210,00 RSD
Brend: HUMANA
Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Humana HA2 prelazna hipoalergena formula je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad stariju od šest meseci.Humana HA2 prelazna hipoalergena formula se ne sme koristiti kod odojčadi mlađe od šest meseci, već tek posle..
1.210,00 RSD
Brend: HUMANA
Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do 6 meseci starosti.Proizvod se može koristiti samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika koji brinu o zdravlju odojčeta i majke a na osnovu individualnih posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta.Koristiti samo pod medicinskim nadzorom. Proizvod nije za p..
935,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)