MINT Apoteka
Korpa

BEBICOL FORTE SOL 10ML

BEBICOL FORTE SOL 10ML
BEBICOL FORTE SOL 10ML

Opis

Probiotske kapi BebiCol forte se preporučuju kod novorođenčadi i beba već od prvog dana života.Delovanje:BebiCol forte probiotske kapi sadrže Lactobac..
930,00 RSD
Pregleda: 3354

Probiotske kapi BebiCol forte se preporučuju kod novorođenčadi i beba već od prvog dana života.

Delovanje:
BebiCol forte probiotske kapi sadrže Lactobacilus rhamnosus GG, najbolje ispitan probiotik na svetu. Probiotska kultura kapi ima sposobnost da preživi stomačne kiseline i žuč, veže se za creva i pomogne da se ublaže stomačni problemi. Uzimanje kapi u bilo kom trenutku tokom detinjstva pomaže uspostavljanje ravnoteže crevne flore. Klinički je dokazano da smanjuje učestalost i trajanje dijareje, uključujući rotaviruse, bolničke dijareje, kao i dijareje uzrokovane antibioticima. Kapi mogu pomoći da se smanje neželjena dejstva antibiotika i osiguraju ponovno uspostavljanje ravnoteže crevne flore. 

Preporučuju se: 

  • za sprečavanje i smirivanje grčeva, gasova i nadimanja
  • za sprečavanje i tretman dijareje
  • tokom uzimanja antibiotika
  • kod Clostridium difficile infekcije
  • za smanjenje funkcionalnog bola u stomaku

Sastav:
Lactobacillus rhamnosus GG, suncokretovo ulje, antioksidans:vitamin E

Način primene:
7-14 kapi, jednom dnevno, za grčeve i funkcionalni bol u stomaku. 14 kapi, jednom dnevno, za sve ostale indikacije (akutni gastroenteritis, tokom terapije antibioticima, kod Clostridium difficile infekcije). Pre upotrebe obavezno promućkati. Najbolje je uzeti kapi samostalno na kašičici, a mogi se pomešati sa hranom ili napicima i tako popiti.

Pakovanje: 10 ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.