MINT Apoteka
Korpa

Blog - MINT Apoteka RSS Feed

10 јан Detoksikacija posle praznika
stivsolu 0 481
Hrana koju konzumiramo u toku praznika može da dovede do pojave nadutosti, promene raspoloženja, akni, gojaznosti… Ukoliko ste se u toku praznika prejedali, prvenstveno je važno da ne osećate krivicu...
15 јан Postpraznična depresija
stivsolu 0 467
Četiri ideje za prevazilaženje postpraznične depresije Pripremali ste se danima. Tražili idealnu odeću za Novogodišnju noć, žurili kod frizera, dokupljivali neke namirnice, možda, u poslednji čas. Bir..
12 дец Lepota dolazi iznutra
stivsolu 0 275
Lepota je danas postala imperativ. Iako su se standardi i ideali lepote kroz vreme menjali i iako je tačna stara izreka koja kaže da je lepota u očima posmatrača, svi se slažemo u jednom – zdrava i ne..
20 нов Međunarodni dan deteta
stivsolu 0 321
Širom sveta se danas, 20. novembra, obeležava Međunarodni dan deteta. Ustanovljen je od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 1954. godine sa ciljem da se u svim državama slavi istog dana. Bez..
24 окт Međunarodni dan borbe protiv raka dojke
stivsolu 0 338
Oktobar se u svetu, kao i kod nas, označava kao mesec borbe protiv raka dojke. U okviru tog meseca, izvojen je najznačajniji dan, 24. oktobar, kao Međunarodni dan borbe protiv raka dojke. Rak dojke je..
21 јан Vino kao lek
stivsolu 0 16306
Crno, belo ili roze, suvo ili slatko, kuvano ili ne, ukusi su različiti. Iako ga danas prvenstveno konzumiramo iz čisto hedonističkih pobuda, kroz istoriju se vino pokazalo kao lek i za dušu i za telo..
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)