MINT Apoteka
Korpa

ALTAMED

ALTAMED
Brend: ALTAMED
Herpatch Remesense rastvorljivi flasteri su poslednja inovacija za tretman herpesa na usnama. Flasteri se samostalno delimično ili potpuno rastvaraju, a pored toga imaju i aktivna svojstva koja brzo uklanjaju neprijatnosti koje prate herpes na usnama.Aktivna svojstva obezbeđuju brzo zarastanje, a is..
1.230,00 RSD
Brend: ALTAMED
Delovanje:  Za razliku od proizvoda na bazi pesticida, Paranit ima isključivo mehanički mehanizam dejstva i zbog toga vaške ne mogu da razviju rezistenciju na njegove sastojke.Sastav: Paranit je nedavno razvio novu tehnologiju sa dvostrukim dejstvom. Ova nova formula sa min..
1.249,14 RSD
Brend: ALTAMED
Delovanje: Paranit sa zadovoljstvom predstavlja novu tehnologiju sa dvostrukim dejstvom. Ova nova formula sa mineralnim uljem i dimetikonom, pruža dvostruko mehaničko dejstvo koje podrazumeva dehidrataciju i gušenje i vaški i njihovih jaja. Novo dvostruko dejstvo Paranita 100% ubija i vaš..
1.711,54 RSD
Brend: ALTAMED
Paranit sa zadovoljstvom predstavlja novu tehnologiju sa dvostrukim dejstvom. Ova nova formula sa mineralnim uljem i dimetikonom, pruža dvostruko mehaničko dejstvo koje podrazumeva dehidrataciju i gušenje i vaški i njihovih jaja. Novo dvostruko dejstvo Paranita 100% ubija i vaške i gnjide...
1.711,54 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)