MINT Apoteka
Korpa

AVENT

AVENT
Brend: AVENT
Delovanje: Štitnici za bradavice. Načinjeni su od vrlo tankog, mekog silikona, bez mirisa i ukusa.  Štite bolne i naprsle bradavice tokom dojenja.  Njihov oblik leptira omogućava Vašoj bebi više kontakta sa dojkom. Beba i dalje može osetiti i mirisati Vašu kožu i stimulisati dotok mle..
1.252,50 RSD
Brend: AVENT
Delovanje: Štitnici za bradavice.  Načinjeni su od vrlo tankog, mekog silikona, bez mirisa i ukusa.  Štite bolne i naprsle bradavice tokom dojenja.  Njihov oblik leptira omogućava Vašoj bebi više kontakta sa dojkom. Beba i dalje može osetiti i mirisati Vašu kožu i stimulisati dot..
1.252,50 RSD
Brend: AVENT
Avent Cucla silikonska 3+: Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Karakteristike: - Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA - Za uzrast 3 - 6 meseci - Srednji protok sa 3 otvora - Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanju..
984,00 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla silikonska varijabilna 3+: Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Karakteristike: - Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA - Za uzrast od 3 meseca  - Otvor sa prorezom - Za gušće tečnosti: mleko pomešano s pir..
900,00 RSD
Brend: AVENT
Avent flašica 330ml: sa silikonskom cuclom sa promenljivim protokom. Olakšava hranjenje i mami i bebi Cucla silikon sa prorezom i promenljivim protokom. za bebe uzrasta 3+ (za gušće tečnosti) BPA Free Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje..
915,00 RSD
Brend: AVENT
Avent „Natural“ plastična flašica 125ml:  • Avent plastična flašica omogućava da se hranjenje bebe približi prirodnom hranjenju, dojenju • Obik cucle je dizajniran tako da ima što približniji oblik dojke, tako da omogućava da kombinujete dojenje sa hranjenjem flašicom • Cucla ima u..
1.275,00 RSD
Brend: AVENT
Avent natural staklena flašica 240ml:  • Avent staklena flašica omogućava da se hranjenje bebe približi prirodnom hranjenju, dojenju • Obik cucle je dizajniran tako da ima što približniji oblik dojke, tako da omogućava da kombinujete dojenje sa hranjenjem flašicom  • Cucla ima..
2.014,80 RSD
Brend: AVENT
Karakteristike:Izmazanje je mnogo lakše i jednostavnije zahvaljujući jedinstvenom dizajnu pumpice Nežno stimuliše nadolaženje i protok mleka Pumpica ima mekane jastučice za masažu Pomoću pumpice lako kombinujete dojenje i hranjenje na flašicu U pakovanju sa pumpicom dolazi jedna flaši..
7.277,76 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)