MINT Apoteka
Korpa

ELFI

ELFI
Brend: ELFI
Karakteristike:Savršeno za prvo hranjenje.Poklopac obezbeđuje sigurnost hrane prilikom putovanja.Mekana kašika je idealna za hranjenje.Deo u poklopcu omogućava da kašika uvek bude čista i na dohvat ruke.Činija se može koristiti za zagrevanje hrane u mikrotalasnoj, ali ne i za njeno pripremanje.Činij..
558,00 RSD
Brend: ELFI
Karakteristike:Oblikovane da savršeno pristaju u male dečije ruke.Kutija omogućava da pribor uvek bude čist i na dohvat ruke.Može se prati u mašini za sudove na najvišoj polici. Ne stavljati u mikrotalasnu. Za decu stariju od tri meseca...
342,00 RSD
Brend: ELFI
Sve dok bebin iminutet ne ojača, potrebno je voditi posebnu brigu o higijeni flašica, ali i cucli koje se koriste za hranjenje. Zato je Elfi set za pranje flašica i cucli idealan. Sam dizajn četke za unutrašnjost flašice omogućava jednostavnije držanje pri pranju, a vlakna proizvedena od plastike, k..
267,00 RSD
Brend: ELFI
Opis:Namenjena hlađenju i umirivanju nežnih bebinih desni u periodu nicanja zubića, Elfi glodalica torbica napravljena je od mekane plastike. Pojedini delovi predviđeni za glodanje su ispunjeni prečišćenom vodom koja doprinosi mekoći glodalice, ali i dužem dejstvu njene niže temperature, koja pogodu..
222,00 RSD
Brend: ELFI
Karakteristike:Napravljena od visokokvalitetne plastike bez bisfenola;Karakterističan oblik za lako držanje;Može se koristiti za zagrevanje hrane u mikrotalasnim pećnicama ukoliko se pre toga uklone poklopac, cucla i zaštitni disk;Može se prati u mašini za sudove na najvišoj polici;Za decu star..
393,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)