MINT Apoteka
Korpa

ELMEX

ELMEX
Brend: ELMEX
Zubna pasta Elmex namenjena je zaštiti zuba od karijesa i izloženih zubnih vratova od bolnih nadražaja kao što su vruće, hladno, kiselo, slatko ili dodir.Delovanje: Pruža dugoročnu i efikasnu zaštitu od karijesa jer sadrže aminofluorid koji zube čini otpornim na kiseline i remineralizuje zubnu ..
444,00 RSD
Brend: ELMEX
Zubna pasta Elmex Junior posebno je razvijena za nežnu i efikasnu negu mlečnih zuba i novoizniklih, stalnih zuba. Namenjena je deci uzrasta 6-12. godine života. ​Blagog je i prijatnog ukusa.Delovanje: Sadrži jedinstveni aminofluorid sa mehanizmom za trostruku zaštitu. Formira sloj&n..
448,50 RSD
Brend: ELMEX
Zubna pasta Elmex Kids posebno je razvijena za nežnu i efikasnu negu mlečnih zuba. Koristi se od pojavljivanja prvog mlečnog zuba, pa sve do 6. godine života. ​Blagog je i prijatnog ukusa.Delovanje: Sadrži jedinstveni aminofluorid sa mehanizmom za trostruku zaštitu. Formira slo..
429,00 RSD
Brend: ELMEX
Zubna pasta Elmex Sensitive napredna je zaštita za izložene zubne vratove. Namenjena je zaštiti zuba od karijesa i izloženih zubnih vratova od bolnih nadražaja kao što su vruće, hladno, kiselo, slatko ili dodir.Delovanje: Pruža dugoročnu i efikasnu zaštitu od karijesa jer sadrže aminofluorid k..
561,05 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)