MINT Apoteka
Korpa

EPOCH

EPOCH
Brend: EPOCH
Delovanje:Deluje umirujuće na iritiranu i upaljenu kožu, pospešujući njeno obnavljanje i stvaranje novih ćelija Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima ubrzava zarastanje površinskih rana, smanjuje crvenilo kože izazvano izlaganjem suncu i solarijumu Preporučuje se kod ujeda insekata, pov..
334,50 RSD
Brend: EPOCH
Ekstrakt divljeg kestena smiruje upalne procese, povećava čvrstinu krvnih sudova, pojačava otpor venskih kapilara i smanjuje propustljivost za tečnost. Upotrebom preparata sa ekstraktom divljeg kestena smanjuje se osećaj težine u nogama, grčevi, oticanje.Delovanje:Poboljšava cirkulaciju k..
730,50 RSD
Brend: EPOCH
Delovanje:Mg Therapy Oil olakšava tegobe ukočenih zglobova, ublažava bol u vratu i leđima, opušta mišiće  i pomaže kod sportskih povreda. Pored toga, ublažava glavobolju, razdražljivost, stres i nesanicu i pospešuje regeneraciju i hidrataciju kože, kose i noktiju.Unos Mg u organizam je najefika..
672,00 RSD
Brend: EPOCH
Delovanje: Specifična kombinacija etarskih ulja, kamfora i mentola omogućava znatno ublažavanje bolova kod reume i glavobolja, pročišćavaju se disajni putevi i smanjuju tegobe kod prehlada, bola u grlu i kašlja. U obliku suvih inhalacija gel se nanosi na kožu u predelu grudi i ..
454,50 RSD
Brend: EPOCH
Delovanje: Pinigreen inhalator se koristi kod zapušenog nosa i otežanog disanja kod kijavice, prehlade i alergije. Moćan je antiseptik, sprečava rast i razvoj bakterija na nivou nosne šupljine i sprečava da se infekcije šire dublje u disajne puteve. Može se koristiti i kod svakodnevn..
169,50 RSD
Brend: EPOCH
Delovanje: Jedinstvenom kombinacijom četiri etarska ulja i mentola pojačano utiče na smanjenje telesne temperature, smanjuje tegobe kod upala disajnih puteva i sprečava rast bakterija. Ublažava simptome kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta. Pri inhaliranju pojačava se lučen..
514,50 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)