MINT Apoteka
Korpa

ESENTICO

ESENTICO
Brend: ESENTICO
Delovanje: Prostatyn je dijetetski dodatak ishrani namenjen očuvanju zdravlja prostate. Ponosno ističemo da sadrži idealno uravnoteženu količinu odabranih komponenti prirodnog porekla, tako da je potpuno siguran po zdravlje. Aktivni principi komponenti koje ulaze u sastav ovog preparata imaju sled..
682,50 RSD
Brend: ESENTICO
Vitamin B17 prisutan je u prirodi u više od 1200 jestivih biljaka koje su rasprostranjene širom sveta. Iako je izolovan iz gorkog badema, najveća količina ovog vitamina nalazi se u košticama kajsija. Takođe, prisutan je u košticama badema, oraha, breskve, nektarine, trešnje, šljive, semankama jabuke..
2.246,40 RSD
Brend: ESENTICO
Preporučuje se kod:  Prevencije ateroskleroze i kardiovaskularmh oboljenja   Dopune terapije povišenog krvnog pritiska   Smanjenja rizika srčanog i moždanog udara   Ublažavanja tegoba loše cirkulacije   Regulisanja nivoa holesterola i triglicerida   Por..
1.108,50 RSD
Brend: ESENTICO
Ruska carska Čaga raste kao gljiva parazit najčešće na drvetu breze ili bresta. Primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionalnoj ruskoj i kineskoj medicini za lečenje tumora, virusnih i bakterijskih infekcija, dijabetesa, reumatoidnog artritisa, kognitivnih sposobnosti pamćenja, kao i za o..
1.251,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)