MINT Apoteka
Korpa

SAFORELLE

SAFORELLE
Brend: SAFORELLE
Delovanje:Saforelle je vrhunski francuski brend i prestavlja prvu preporuku ginekologa širom sveta.Saforelle ima blago alkalni Ph, a aktivni sastojak je čičak, biljka koja se godinama koristi zbog svog umirujućeg dejstva na kožu.Saforelle krema je dodatno obogaćena alantoinom, lagane ..
1.085,58 RSD
Brend: SAFORELLE
Delovanje: Štiti i umiruje osetljivu i/ili iritiranu kožu. Saforelle Gentle Cleansing Care gel je specijalno formulisan za osetljivu i nadraženu kožu. On nežno čisti i umiruje iritaciju i nelagodnost. Njegov blago-alkalni pH i formulacija obogaćena ekstraktom čička i čini tretman odgovarajući&nb..
776,55 RSD
Brend: SAFORELLE
Delovanje: Štiti i umiruje osetljivu i/ili iritiranu kožu.  Saforelle Gentle Cleansing Care gel je specijalno formulisan za osetljivu i nadraženu kožu.  On nežno čisti i umiruje iritaciju i nelagodnost.  Njegov blago-alkalni pH i formulacija obogaćena ekstraktom čička i čini ..
1.085,58 RSD
Brend: SAFORELLE
Delovanje: Smiruje i omekšava osetljivu , suvu ili iritiranu kožu. Saforelle Soothing Cream je specijalno formulisan da umiri iritaciju i nelagodnost osetljive, suve ili iritirane kože. Njeni sastojci su prirodni ekstrakt čička kao i alantoin i oni poseduju omekšavajuća, umirujuća i regenerišuća..
1.085,58 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)