MINT Apoteka
Korpa

CONTRACTUBEX FLASTER A21

CONTRACTUBEX FLASTER A21
CONTRACTUBEX FLASTER A21

Opis

Contractubex flaster za noć sa intenzivnim dejstvom sprečava formiranje prekomernog ožiljnog tkiva i smanjuje svrab,crvenilo i osećaj zatezanja.De..
3.600,00 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: CONTRACTUBEX
  • Šifra proizvoda: 242501
Pregleda: 16852

Contractubex flaster za noć sa intenzivnim dejstvom sprečava formiranje prekomernog ožiljnog tkiva i smanjuje svrab,crvenilo i osećaj zatezanja.

Delovanje:
Dvostruki način dejstva reguliše proces formiranja ožiljka - sprečava formiranje prekomernog ožiljka,omekšava tkivo ožiljka,čini ga glatkim i elastičnijim. Flaster takođe može da se primenjuje kako bi izravnao,izbledeo i omekšao postojeće ožiljke,uključujući i hipertrofične ožiljke i keloide. Mekano mikro vazdušno jastuče je specijalno dizajnorano da smanji gubitak vode kroz epiderm u cilju obezbeđenja balansirane sredine u koži koja zadržava vlagu.

Sastav:
Cepalin i alantoin su sastojci unutar lepljivog sloja aktivno-oslobađajućeg matriksa

Način primene:
Svaki flaster bi trebalo koristiti minimum 6 sati tokom noći,kada je naročito aktivan prirodan proces izlečenja kože. Flaster je smolepljiv i lako se uklanja ujutru. Svake noći koristiti novi flaster tokom 3 meseca.

Napomena: 21 flaster obezbeđuje 3 nedelje tretmana za veće ožiljke nastale nakon hirurške intervencije. Za manje ožiljke flaster može da se iseče prema veličini ožiljka. Ne koristiti na otvorenim ranama,svežim opekotinama ili sluzokoži.

Pakovanje: 21 flaster (dimenzije 12cmx3cm)

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.