MINT Apoteka
Korpa

Prevencija

Brend: ARMEDINA
Sibirska aronija potiče iz Severne Amerike, a kasnije je preneta u Sibir i severne delove istočne Evrope. Indijanci su prvi prepoznali njena lekovita svojstva i upotrebljavali su je u ishrani.Zreli plodovi Sibirske aronije sadrže velike količine biofenola, tanina, katehina, flavonoida, antocijan..
3.645,00 RSD
Brend: DIETPHARM
UroProstal je dijetetski suplement namenjen za olakšavanje simptoma koji se javljaju kod muškaraca sa uvećanom prostatom.Namena:Kod učestalog, otežanog i nepotpunog (mokrenja) pražnjenja mokraćne bešike. Za poboljšanje funkcije prostate i mokraćnih puteva. Kod dobroćudnog povećanja prostat..
1.342,50 RSD
Brend: BRUSNICA
Mešavina biljnog čaja sa udelom Brusnice 50%.Delovanje:Istraživanja su pokazala da sastojci plodova brusnice uništavaju bakteriju Helikobakter pylori, najčešćeg uzrocnika čira na želudcu. Najvažnija uloga brusnice je u sprečavanju ponovnih upala mokraćnih puteva, budući da sastojci brusnice one..
570,00 RSD
Brend: ESI
Cranberry cyst je dijetetski suplement na bazi brusnice, uve, semena grejpa, javanskog čaja i zlatnice koji povoljno deluje na funkcionisanje urinarnog trakta. Precizno izabrana kombinacija biljaka obezbeđuje normalno funkcionisanje mokraćnih puteva i namenjena je svim osobama koje su sklone infekc..
975,00 RSD
Brend: RAZNO
Akutne i hronične infekcije urinarnog trakta su veoma česte i praćene neprijatnim simptomima kao što su: učestalo mokrenje praćeno peckanjem i bolom, osećaj nedovoljnog pražnjenja i nevoljno mokrenje.Delovanje:Cystaclean je posebno efikasan kod dugotrajnih, upornih i ponavljajućih infekcija urinarno..
900,00 RSD
Brend: FRUCTUS
Brusnica čaj sa 51% sadržaja brusnice predstavlja efikasno i snažno preventivno i lekovito sredstvo kod tegoba izazvanih infekcijom urinarnog trakta, problemima sa bubrezima itd.       Pakovanje: 20 filter kesica..
265,50 RSD
Brend: ABELA PHARM
Preparat za održavanje zdravlja urinarnog trakta. Delovanje: Naturoplex® Brusnica sadrži čitav plod Severno Američke brusnice (sok, opnu, mesnati deo i seme). Dokazi iz studija sprovedenih 2011. i 2012. godine potvrđuju da aktivni sastojci iz Naturoplex® brusnice provereno deluju..
925,50 RSD
Brend: PHARMANOVA
Za zdrav urinarni sistem!Delovanje:•    Prevenira urinarne infekcije •    Smanjuje učestalost ponavljanja tegoba •    Ispoljava značajnu antimikrobnu aktivnost na najčešće uzročnike urinarnih infekcija (Echerichia coli, Candida albicans)Preparat Utisept®&n..
1.035,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)