MINT Apoteka
Korpa

FERROLIN C KESICE 24X20ML

FERROLIN C KESICE 24X20ML
FERROLIN C KESICE 24X20ML

Opis

Ferrolin C je dijetetski dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C i folnom kiselinom u obliku rastvora, pije se posle obroka nerazblažen.Veoma je prija..
847,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESI
  • Šifra proizvoda: 19287
Pregleda: 2686

Ferrolin C je dijetetski dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C i folnom kiselinom u obliku rastvora, pije se posle obroka nerazblažen.Veoma je prijatnog ukusa limuna, dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama.Ne boji zube i ne izaziva mučninu.Ferrolin C pocket drink se preporučuje starijim osobama, ženama u trudnoći i periodu dojenja, ženama sa obilnim menstrualnim krvarenjem, kod česte konzumacije alkohola, sportistima i osobama izloženim jakom fizičkom naporu, kao i svim osobama kod kojih dolazi do pojačanog opadanja kose uzrokovanog malokrvnošću.

Sastav:

  • Gvožđe i folna kiselina pomažu fiziološke procese formiranja krvnih ćelija i hemoglobina. Gvožđe se nalazi u obliku organskog kompleksa gvožđa, fero pidolat, prirodnog porekla, koji karakteriše visoka bioraspoloživost i povišena resorpcija (iskorišćavanje) . Iskoristivost je čak veća od 90%
  • Vitamin C (iz ploda acerole) povećava resorpciju gvožđa.

Mogu da ga koriste dijabetičari, bubrežni bolesnici, trudnice i doilje.

Način primene:
1 kesica dnevno,posle obroka

Pakovanje: 24 kesice x 2ml

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.