MINT Apoteka
Korpa

FERROTONE APPLE KESICE A14

FERROTONE APPLE KESICE A14
FERROTONE APPLE KESICE A14

Opis

Ferrotone Apple je dodatak ishrani sa gvožđem i vitaminom C, u praktičnim kesicama sa granulatom za ukusan napitak, sa prijatnim ukusom jabuke. Ferrot..
1.226,25 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: FERROTONE
  • Šifra proizvoda: 305088
Pregleda: 3827

Ferrotone Apple je dodatak ishrani sa gvožđem i vitaminom C, u praktičnim kesicama sa granulatom za ukusan napitak, sa prijatnim ukusom jabuke. Ferroton Apple 1 kesica dnevno rastvorena u vodi, zadovoljava preporučene dnevne potrebe za gvožđem, kao i odgovarajućom dozom vitamina C, koji je neophodan za poboljšanu apsorpciju gvožđa.

Delovanje:
Gvožđe je neophodno nadoknaditi, ako se ne uzima u dovoljnim količinama putem normalne ishrane, a posebno kod određenih grupa ljudi kao što su trudnice, starije osobe ili deca i mladi u razvoju. Vitamin C doprinosi normalnom funkcionisanju imunog i nervnog sistema, poboljšava metabolizam i smanjuje umor.  

Sastav:
Prirodna izvorska voda bogata gvožđem, vitaminom C i koncentrovanim sokom od jabuke.

Način primene:
Ferrotone Apple  kesice sipati u času i odmah popiti. Ferrotone Apple se može piti između obroka, kao i pre i za vreme obroka, međutim treba uzeti u obzir da neka hrana i napici mogu umanjiti apsorpciju gvožđa, pa treba izbegavati unos Ferrotona uz kafu, crni čaj, crno vino, mleko i mlečne proizvode i gazirana pića.
Deca iznad 3 godine i odrasli, preporučuje se unos 1 kesice Ferrotona dnevno.
Za trudnice se preporučuje unos 1 do 2 kesice dnevno.

​Pakovanje: 14 kesica po 25ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.