MINT Apoteka
Korpa

FITOVAL PERUT ŠAMPON 100ML

FITOVAL PERUT ŠAMPON 100ML
FITOVAL PERUT ŠAMPON 100ML

Opis

Perut je veoma čest i neprijatan problem. Uzroci nastajanja peruti su različiti, a čest izvor ovog oboljenja predstavlja preterano razmnožavanje gljiv..
709,80 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: KRKA
  • Šifra proizvoda: 20378
Pregleda: 536

Perut je veoma čest i neprijatan problem. Uzroci nastajanja peruti su različiti, a čest izvor ovog oboljenja predstavlja preterano razmnožavanje gljivice Pityrosporum ovale. Perutanje kože glave često je praćeno crvenilom, iritacijom i neprijatnim svrabom. Aktivne supstance efikasno deluju na različitim nivoima: zaustavljaju rast gljivica, pomažu u smanjenju perutanja kože glave, veoma brzo umiruju neprijatan svrab i smanjuju crvenilo kože glave.

Delovanje:
Jedinstvena kombinacija dve aktivne supstance sa antimikotičkim dejstvom i dva biljna ekstrakta. Klimbazol selektivno sprečava razvoj gljivice Pityrosporum ovale, a pri tom ne uništava zdravu floru kože glave. Njegovo antimikotičko dejstvo pojačano je ihtiolom, prirodnom aktivnom supstancom koja dodatno sprečava prekomernu deobu ćelija sa površine kože glave i kontroliše lučenje sebuma. I ruzmarin i amika povećavaju prokrvljenost kože glave i imaju dodatno umirujuće dejstvo na nju.    

Sastav:
Klimbazol, ihtiol, D-pantenol, ekstrakti ruzmarina (Rosmarinusofficinalis) i amike (Amicamontana).

Pakovanje: 100ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.