MINT Apoteka
Korpa

FITOVAL ŠAMPON ZA OŠTEĆENU KOSU 200ML

FITOVAL ŠAMPON ZA OŠTEĆENU KOSU 200ML
FITOVAL ŠAMPON ZA OŠTEĆENU KOSU 200ML
FITOVAL ŠAMPON ZA OŠTEĆENU KOSU 200ML
FITOVAL ŠAMPON ZA OŠTEĆENU KOSU 200ML
FITOVAL ŠAMPON ZA OŠTEĆENU KOSU 200ML

Opis

Oštećena, slaba, suva i procvetala kosa je česta pojava. Ovakvoj kosi nedostaju međućelijske supstance i zbog toga je tanka, porozna i gruba i suva na..
665,40 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: KRKA
  • Šifra proizvoda: 20389
Pregleda: 663

Oštećena, slaba, suva i procvetala kosa je česta pojava. Ovakvoj kosi nedostaju međućelijske supstance i zbog toga je tanka, porozna i gruba i suva na dodir. Karakteristične pukotine, zaseci i iskrzani krajevi su znaci oštećene kose u kutikuli i obično su prouzrokovani neodgovarajućom negom neprikladnim proizvodima za kosu. Mogući su i drugi uzroci, na primer stres, bolest, uzimanje lekova, neuravnotežena ishrana i brojni negativni uticaji sredine kao što su izlaganje UV zracima, toploti ili mehaničkim oštećenjima. Zbog ovih brojnih faktora i uticaja kosa je podložnija štetnim uticajima koji menjaju svojstva kose. Kosa gubi sjaj i savitljivost i postaje suva i lomljiva, a u ozbiljnijim slučajevima smanjuje se i njena snaga.

Delovanje:
Pažljivo odabrane aktivne supstance intenzivno spolja regenerišu kosu i kožu glave. Lecitin i proteini pšenice formiraju zaštitni omotač na površini dlake, koji pomaže pri zatvaranju pukotina i na taj način štiti kosu od štetnih spoljnih uticaja i od isušivanja. D-pantenol obezbeđuje neophodnu vlažnost kosi i koži glave. Kopriva poboljšava prokrvljenost kože glave, dok žalfija deluje kao antiseptik. Kosa postaje meka, jaka i sjajna i ponovo postaje svilenkasta na dodir.

Sastav:
Lecitin, proteini pšenice, D-pantenol, ekstrakti koprive (Urtica dioica) i žalfije (Salvia officinalis).

Način primene:
Nanesite na mokru kosu i utrljajte u kožu glave. Pustite da deluje tri minuta, a zatim dobro isperite. Ako je potrebno, ponovite celu proceduru. Koristite ga za redovno pranje oštećene, slabe i suve kose.

Pakovanje: 200ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.