MINT Apoteka
Korpa

HUMANA 2 SA PREBIOTIKOM 600G

HUMANA 2 SA PREBIOTIKOM 600G
HUMANA 2 SA PREBIOTIKOM 600G

Opis

Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Humana 2 prelazno mleko za odojčad je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu..
1.290,30 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 241772
Pregleda: 3447

Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Humana 2 prelazno mleko za odojčad je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad stariju od šest meseci i to kao deo izbalansirane ishrane.
Odluka o započinjanju dopunske ishrane može biti doneta samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika  koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na bazi individualnih i posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta.
Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci života do kraja druge godine starosti deteta.

Humana 2 prelazno mleko za odojčad je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad posle 6. meseca starosti, kao nastavak ishrane posle dojenja ili kao nastavak ishrane posle primene Humana 1 početnog mleka za odojčad. Humana 2 prelazno mleko za odojčad može da se upotrebljava i posle bilo koje druge mlečne formule. 

Sastav:

Humana 2 prelazno mleko za odojčad pored drugih sastojaka sadrži i: 

- Alfa-linoleinsku kiselinu (ALA), esencijalnu omega-3 masnu kiselinu: promoviše optimalan razvoj mozga i nervnih ćelija, 

- Vitamin D: podržava apsorpciju kalcijuma i izgradnju kostiju, 

- GOS (galakto-oligosaharide), prebiotska vlakna, identična onima koja se nalaze u majčinom mleku, a koja doprinose normalnom razvoju crevne mikrobiote. 

- Bez glutena.

Pakovanje: 600 g


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.