MINT Apoteka
Korpa

HUMANA ELEKTROLIT SA UKUSOM KOMORAČA A12

HUMANA ELEKTROLIT SA UKUSOM KOMORAČA A12
HUMANA ELEKTROLIT SA UKUSOM KOMORAČA A12

Opis

Koristiti samo pod medicinskim nadzorom! Proizvod nije za parenteralnu primenu! Humana elektrolit se ne može koristiti kao jedini izvor hrane.KONTRAIN..
750,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 16704
Pregleda: 6947

Koristiti samo pod medicinskim nadzorom! Proizvod nije za parenteralnu primenu! Humana elektrolit se ne može koristiti kao jedini izvor hrane.

KONTRAINDIKACIJE: Humana elektrolit se ne sme koristiti kod bubrežne insuficijencije, metaboličke alkaloze, dugotrajnog povraćanja, poremećaja svesti, npr. šok usled teže dehidratacije i poremećaja metabolizma ugljenih hidrata (npr. kod dijabetes).

Delovanje:
Humana elektrolit sa ukusom komorača je hrana za posebnu medicinsku namenu za potrebe ishrane u slučaju dijareja prevashodno kod odojčadi od rođenja, ali i kod dece i odraslih u cilju nadoknade tečnosti i elektrolita. Humana elektrolit sa ukusom komorača se primenjuje samo po preporuci lekara. Primena Humana elektrolita u toku prvog dana i to u prvih 6-12 časova od pojave dijareje omogućava brzu rehidrataciju - nadoknadu izgubljenih mineralnih materija i tečnosti.

Sastav:
Glukoza, maltodekstrin, natrijum-hlorid, kalijum-citrat, natrijum-citrat, ekstrakt komorača.

Način primene:
Sadržaj jedne kesice (6,25g praha), rastvoriti u 250ml sveže prokuvane i prohlađene vode ili zagrejane Humana bebi vode ili u 250ml čaja (od kamilice ili komorača) i tako pripremljen rastvor konzumirati topao ili hladan.

Pakovanje: 12 kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.