MINT Apoteka
Korpa

HUMANA HA 1 500G

HUMANA HA 1 500G
HUMANA HA 1 500G

Opis

VAŽNE NAPOMENE: Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdra..
1.210,00 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 15829
Pregleda: 2800

VAŽNE NAPOMENE: Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdravlje a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode, ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i koji se na pravi način mogu obezbediti samo dojenjem. Molimo Vas da se prvo obratite svom pedijatru pre nego što počnete da hranite bebu ovim mlekom za odojčad. Nemojte koristiti Humanu HA1 u slučaju potvrđene alergije na proteine kravljeg mleka, intolerancije na laktozu, galaktozemije i glukozno-galaktozne malapsorpcije! Odluka o započinjanju dopunske ishrane može biti doneta samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika nezavisnih od proizvođača hrane, koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na bazi individualnih i posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta. Dojenje, uz  potrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci života do kraja druge godine starosti deteta.

Humana HA1 je namenjena za ishranu odojčadi koja imaju povećan rizik za pojavu alergije na proteine mleka. Humana HA1 je idealna formula kao dopunska hrana kod dojenja ili kao jedina hrana od rođenja, ukoliko dojenje nije moguće. Humanu HA1 možete koristiti tokom čitavog perioda hranjenja deteta flašicom. Ukoliko uvidite da dete nije sito nakon obroka sa Humana HA1 početnim mlekom, od 6. meseca starosti odojčadi možete preći na Humana HA2 prelaznu hipoalergenu formulu za odojčad.

Sastav:

Humana HA1, početna hipoalergena formula za odojčad, od rođenja, pored drugih sastojaka sadrži i:

1. GOS (galakto-oligosaharide), prebiotska vlakna, identična onima koja

se nalaze u majčinom mleku, a koja doprinose normalnom razvoju crevne mikrobiote. 

2. LCP: dugolančane polinezasićene omega-3 i omega-6 masne kiseline, identične onima koji se nalaze u majčinom mleko. Ovo je posebno važno, jer odojče još uvek ne može samo da ih sintetiše u prvim

mesecima života. 

3. Hidrolizate proteina surutke – proteine iz mleka koji su u tehnološkom procesu veoma pažljivo razgrađeni i na taj način je smanjena njihova potencijalna alergenost. 

4. Laktozu, kao jedini ugljeni hidrat koji se nalazi i u majčinom mleku. Bez glutena

    Pakovanje: 500g

    Napišite recenziju

    Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.