MINT Apoteka
Korpa

JARROW VITAMIN D3 400 IU KAPSULE A 100

JARROW VITAMIN D3 400 IU KAPSULE A 100
JARROW VITAMIN D3 400 IU KAPSULE A 100

Opis

Jarrow Vitamin D3 400 IU kapsule pomažu u terapiji osteoporoze, rahitisa, osteomalacije, psorijaze. Zaštita je od karcinoma dojke, creva i prostate; a..
1.117,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: JARROW
  • Šifra proizvoda: 17546
Pregleda: 3297

Jarrow Vitamin D3 400 IU kapsule pomažu u terapiji osteoporoze, rahitisa, osteomalacije, psorijaze. Zaštita je od karcinoma dojke, creva i prostate; aktivira ćelije imunološkog sistema poboljšavajući imuni odgovor organizma. Povećava otpornost organizma i sprečava pojavu zaraznih bolesti,.

Delovanje:
Jarrow Vitamin D3 400 IU kapsule jedini su oblik vitamina D3 koji zadovoljava dnevne potrebe. Vitamin D3 je u obliku holekalciferola
koji se u bubrezima pretvara u kalcitrol, aktivni oblik vitamina D3, a kalcitriol poboljšava apsorpciju kalcijuma i fosfora i stimuliše sintezu osteokalcina (proteina koji utiče na izgradnju kostiju). Uključen je u odgovarajuću diferencijaciju ćelija (prostate, dojke, kolona). Jarrow Vitamin D3 400 IU kapsule formulisane su bez vitamina A (provereno i dokazano) i u obliku su  mekih kaspula koje imaju najbolju i najbržu resorpciju.

Sastav:

  • 1 meka kapsula sadrži 10mcg holekalciferola (100 IU vitamina D3 je 2,5 mcg holekalciferola).
  • Sadrži i sojino i riblje ulje.
  • Ne sarži pšenicu, gluten, mleko, jaja, školjke i kikiriki.

Napomena: Ako imate neku bolest (naročito kamen u bubregu ili disfunkciju, hiperparatireodizam, hiperkalcemiju, limfom ili sarkoidozu) ili ste u trudnoći, laktaciji ili ispod 18 godina, konsultujte se sa svojim lekarom pre uzimanja ovog preparata.

Način primene:
Za odrasle jedna kapsula dnevno uz obrok ili po preporuci lekara.

Pakovanje: 100 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.