MINT Apoteka
Korpa

KINESIOLOGY TAPE CRNA

KINESIOLOGY TAPE CRNA
KINESIOLOGY TAPE CRNA

Opis

Lepljiva i elastična traka koja svojim karakteristikama u debljini i težini oponaša svojstvo ljudske kože. Ima jednosmernu elastičnost od 50% – 60% i ..
1.965,60 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 14238
Pregleda: 58

Lepljiva i elastična traka koja svojim karakteristikama u debljini i težini oponaša svojstvo ljudske kože. Ima jednosmernu elastičnost od 50% – 60% i vrši biomehaničko delovanje na ljudski organizam.
Lepak koji se koristi na ovoj traci je hipoalergenski – medicinski akrilni lepak.
Kineziološka traka ne sadrži medicinske ili hemijske sastojke, prozračna je, vodootporna i nakon primene stabilna je nekoliko dana. Nakon uklanjanja ne ostavlja ostatke lepka na koži.
Sistem kineziološke trake pruža podršku pojedincu dok podržava čitav spektar pokreta, omogućavajući mu da učestvuje u fizičkoj aktivnosti, jer sprečava prekomerno istezanje mišića, olakšavajući protok limfe.
Pomaže u lečenju povrede mišića, poremećaja krvne i limfne cirkulacije, umiruje bol i ispravlja poravnanje zglobova. Kineziološka traka omogućava terapeutske pogodnosti tokom celog dana.

Način primene:
Seče se i postavlja sa različitim stepenom zategnutosti u zavisnosti od vrste terapeutskog efekta koji lekar ili fizioterapeut žele da postignu.

Pakovanje: 1 traka dimenzija 5 cm x 5 m

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.