Galen Pharm
Korpa

Bebe i deca

Brend: EUCERIN
Aktivna nega za efikasno ublažavanje simptoma suve, crvene, kože koja svrbi u toku akutne faze. U teškim upalnim stanjima nanosi se u kombinaciji sa lekovima.Delovanje:Atopična koža je suva, iziritirana i svrbi. Ovaj svrab inicira češanje koje predstavlja okidač za začarani krug atopijskog dermatiti..
1.229,30 RSD
Brend: EUCERIN
Losion za telo za svakodnevnu negu sa likokalkonom A i ceramidima namenjen za atopičnu kožu.Delovanje:Atopična koža je suva, iziritirana i svrbi. Ovaj svrab inicira češanje koje predstavlja okidač za začarani krug atopijskog dermatitisa. Simptomi koji se pogoršavajui mogu narušiti san tokom no..
2.000,93 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN ATOPICONTROL LOSION ZA NEGU TELA 250MLLosion za telo za svakodnevnu negu sa likokalkonom A i ceramidima namenjen za atopičnu kožu.Delovanje:Atopična koža je suva, iziritirana i svrbi. Ovaj svrab inicira češanje koje predstavlja okidač za začarani krug atopijskog dermatitisa. Simptomi k..
2.000,93 RSD
Brend: EUCERIN
Nežno čisti i umiruje suvu i iziritiranu atipičnu kožu zahvaljujući omega-3 i omega-6 masnim kiselinama.Delovanje:Atopična koža može biti suva, iziritirana i može izazivati osećaj svraba. Ovi simptomi se pojačavaju grubim čistačima.Eucerin AtopiControl Ulje za kupanje ne sadrži sapune i bogato..
1.900,98 RSD
Brend: EUCERIN
Blagi prepaat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja.Delovanje:Suvu, osetljivu kožu lako iritiraju okidači iz okruženja, čineći je još osetljivijom. Ona zahteva više od blagog čišćenja kako bi postala manje osetljiva.Eucerin pH5 Losion za pranje je prepara..
638,93 RSD
Brend: EUCERIN
Losion za zaštitu od sunca za decu sa „Bez tragova nakon pranja” * tehnologijom. Umiruje i štiti osetljivu kožu i umanjuje rizik od dugoročnog oštećenja kože.Delovanje:Eucerin Losion za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu od sunca za decu posebno formulisan da umiruj..
1.924,89 RSD
Brend: EUCERIN
Sprej za zaštitu od sunca za decu sa „Bez tragova nakon pranja”  *tehnologijom. Umiruje i štiti osetljivu kožu i umanjuje rizik od dugoročnog oštećenja kože.Delovanje:Eucerin Sprej za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu od sunca za decu posebno formulisan da umi..
2.085,83 RSD
Brend: EUCERIN
Umirujuća dnevna nega specijalno formulisana sa likokalkonom A i ceramidima za atopičnu kožu lica.Delovanje:Atopična koža lica je suva, iziritirana i svrbi. Uz to je i crvena i izaziva osećaj zatezanja.Eucerin AtopiControl Krema za lice je specijalno formulisana da pruži osnovnu dnevnu negu at..
1.525,49 RSD
Brend: EUCERIN
Blagi sapun za pranje ruku i tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože.Delovanje:Eucerin pH5 Nealkalni sapun je nežni sapun za čiščenje osetljive kože. Njegova pH vrednost je neutralna, dok njegova kombinacija pH5 citratnog pufera i izuzetno blagih surfaktanta štiti enzimsku aktivnost same ..
351,31 RSD
Brend: URIAGE
Delovanje:Obogaćen Uriage Termalnom Vodom, ovaj parfem suptilnog i blagog mirisa je idealan za nežnu bebinu kožu.Sastojci: Uriage termalna voda, blagi miris, voda.Napomena: Bez alkohola i bez parabena. Hipoalergena formula. Testirano pod pedijatrijskim nadzorom.Način primene: Naprskat..
1.098,24 RSD 1.248,00 RSD
Brend: URIAGE
Delovanje:Uriage Bebe ulje za kupanje i tuširanje nežno čisti kožu, umiruje i ublažava osećaj svraba, zatezanja i nelagode.Kremasto i ugodno ulje za pranje bez mirisa nežno čisti i čuva hidrolipidni film. Štiti kožu od negativnog uticaja hlora i tvrde vode. Nakon kupanja ili tuširanja ostavlja zašti..
1.758,24 RSD 1.998,00 RSD
Brend: URIAGE
URIAGE BEBE PRVO UMIRUJUĆE ULJE ZA KUPANJE 500MLDelovanje:Uriage Bebe ulje za kupanje i tuširanje nežno čisti kožu, umiruje i ublažava osećaj svraba, zatezanja i nelagode.Kremasto i ugodno ulje za pranje bez mirisa nežno čisti i čuva hidrolipidni film. Štiti kožu od negativnog uticaja hlora i tvrde ..
1.758,24 RSD 1.998,00 RSD
Brend: URIAGE
Delovanje:Namenjen vrlo suvoj koži sa atopijskim tendencijama, koja pruža 48-časovnu hidrataciju kože. Njegova formula sadrži ulje illipe i shea buter za intenzivnu negu bebine kože.Uriage termalna voda 10%: umiruje, hidrira, stvara filmogeni sloj, jača kožnu barijeru, ograničava bakterijsku adhezij..
1.716,00 RSD 1.950,00 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)