MINT Apoteka
Korpa

Vaške

Brend: ICARUS PHARM
Gumica za kosu protiv vaški i gnjida je u potpunosti biljnog porekla. Ne sadrži štetne sastojke. Može se primenjivati kod ljudi i životinja.Delovanje: Gumice za kosu protiv vaški i gnjida se proizvode i pakuju na specijalan način. Bezbedni su za upotrebu kod odaslih i dece. Aktivnost sastojaka ..
599,63 RSD
Brend: ALTAMED
Delovanje:  Za razliku od proizvoda na bazi pesticida, Paranit ima isključivo mehanički mehanizam dejstva i zbog toga vaške ne mogu da razviju rezistenciju na njegove sastojke.Sastav: Paranit je nedavno razvio novu tehnologiju sa dvostrukim dejstvom. Ova nova formula sa min..
1.189,65 RSD
Brend: ALTAMED
Delovanje: Paranit sa zadovoljstvom predstavlja novu tehnologiju sa dvostrukim dejstvom. Ova nova formula sa mineralnim uljem i dimetikonom, pruža dvostruko mehaničko dejstvo koje podrazumeva dehidrataciju i gušenje i vaški i njihovih jaja. Novo dvostruko dejstvo Paranita 100% ubija i vaš..
1.697,96 RSD
Brend: ALTAMED
Paranit sa zadovoljstvom predstavlja novu tehnologiju sa dvostrukim dejstvom. Ova nova formula sa mineralnim uljem i dimetikonom, pruža dvostruko mehaničko dejstvo koje podrazumeva dehidrataciju i gušenje i vaški i njihovih jaja. Novo dvostruko dejstvo Paranita 100% ubija i vaške i gnjide...
1.630,04 RSD
Brend: EKOSAN
Ekoped A šampon efikasno suzbija vaši glave, vaši tela i stidne vaši. Ekoped A šampon pri pravilnoj upotrebi ne iritira kožu, sluzokožu i oči, nije štetan za ljude i toplokrvne životinje.Sastav: permetrin (1 %), šamponska baza (99 %)Način primene: Šampon utrljati u mokru kosu. Formirati gu..
343,50 RSD
Brend: RAZNO
Parasidose preparat za negu se oslobađa vaški i gnjida samo jednim nanošenjem od 15 minuta.Delovanje:Deluje tako što dovodi do gušenja opstruirajući respiratorne puteve. Pogodan za decu uzrasta od 3 meseca, trudnice i dojilje.Sastav: Biococidine, konzervans, parfem, pomoćne supstance .Bez parab..
753,10 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Sredstvo za suzbijanje vašljivosti glave i brzo i efikasno uništavanje letećih i gmižućih insekata.Sastav:Tetrametrin 0,3% Piperonil butoksid 1,5%Način primene: Kao sredstvo za suzbijanje vašljivosti, SUPITOX® se primenjuje raspršivanjem na kosu do potpune vlažnosti. ..
852,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)