Galen Pharm
Korpa

Merz Tetesept bath and shower

Brend: MERZ
Delovanje:Antistres so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa blagotvornim efektom opuštanja tela i oslobađanja od nakupljenog stresa. U kombinaciji sa toplom vodom dovodi do unutrašnje smirenosti i ravnoteže. Sadrži prirodna etarska ulja lava..
163,36 RSD 185,64 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Back&Shoulder so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja sa efektom otklanjanja bolova u predelu vrata, leđa i ramena. U kombinaciji sa toplom vodom, relaksira napete mišiće i zagreva ih. Back&Shoulder morska so za kupanje, sadrži pažljivo odabrana..
883,58 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Back Warming Bath je medicinska kupka sa dugotrajnim efektom topline koji posebno prija ramenima, vratu i leđima. Uz specijalan balnosome® efekat stimuliše cirkulaciju, relaksira mišiće i zagreva celo telo. Back Warming Bath kupka sa dokazanom snagom prirodnog blata i njegovih vrednih komp..
913,92 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Bronchial Bath je medicinska kupka koja sadrži 4 posebno odabrana etarska ulja sa blagotvornim efektom na disajne puteve i dugotrajnim dejstvom. Opušta bronhije i olakšava disanje. Bronchial Bath kupka predstavlja jedinstvenu selekciju i mešavinu prirodnih etarskih ulja timijana, žalfije, ..
913,92 RSD
Brend: MERZ
Delovanje: Dečija penušava so za kupanje Svet vulkana sadrži kakao puter sa slatkim voćnim mirisom pogodan za osetljivu dečiju kožu.                         Specijalna formulacija boji vodu u crveno. Mehurići pretvaraju kupanje u uzbud..
232,05 RSD
Brend: MERZ
Delovanje: Perle za kupanje Mali astronaut sadrže posebno adaptiranu formulu sa hranljivim bademovim uljem i kakao puterom pogodnim za primenu kod osetljive dečije kože.                        Svetlucava voda i voćni miris lubenice gar..
232,05 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Cold Relief so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja sa blagotvornim efektom na respiratorni sistem. Posebno prija tokom zime i hladnog vremena, u sezoni gripa i prehlade. U kombinaciji sa toplom vodom dovodi do poboljšanja opšteg stanja i olakšava disan..
883,58 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Deep Relaxation je medicinska umirujuća kupka koja sadrži posebno odabrana eterska ulja sa produženim efektom opuštanja tela i uma. U kombinaciji sa toplom vodom dovodi do unutrašnje smirenosti i ravnoteže. Deep Relaxation kupka čini jedinstvenu kombinaciju visokokvalitetnih etarskih ulja ..
913,92 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Joints&Muscles je medicinska kupka koja sadrži posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa produženim efektom na mišiće i zglobove. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i blagotvorno deluje na koštano-mišićni sistem. Sadrži biljne ekstrakte arnike i gaveza i vis..
913,92 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Joints&Muscles so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa blagotvornim efektom na mišiće i zglobove. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i deluje na koštano-mišićni sistem. Sadrži kamfor, arniku, gavez, ulje ruzma..
883,58 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Muscles Relaxation je medicinska kupka koja sadrži posebno odabrana etarska ulja sa produženim efektom na upalu mišića i napetost. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i opušta mišiće. Muscles Relaxation kupka je specijalno kreirana mešavina koja sadrži ulja eukaliptusa, sl..
913,92 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Visoko koncentrovane kupke iz Poklon seta Trenuci uživanja: Kupka Marokanska Ruža  •  Kupka Back Warming bath  •  Kupka Indijska Ajurveda  •  Kupka Muscle Relaxation  •  Kupka Orijental  •  Kupka Deep RelaxationPoklon set od ukupno 6 kupki ..
946,05 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Visoko koncentrovane kupke iz Poklon seta Trenuci uživanja: Kupka Indijska Ajurveda   •    Kupka Orijental   •    Kupka Deep Relaxation Poklon set od ukupno 3 kupke doneće raznovrsnost mirisa i boja, kao i potpunu harmoniju i mir uz posebno odab..
669,38 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Visoko koncentrovana kupka Indijska ajurveda iz Wellness kategorije pruža jedinstven osećaj harmonije i balansa duha i tela. Kupka je uljane konzistencije i obezbeđuje potpuno opuštanje i osećaj svilenkate kože zahvaljujući posebno odabranim sastojcima lotosa, jasmina i hranljivog bademovo..
871,08 RSD
Brend: MERZ
Delovanje:Kupka Kleopatrina tajna iz Wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj rituala kraljevskog kupanja na Kleopatrin način. Kremaste je konzistencije, veoma gusta i ima jedinstvenu formulaciju za intenzivnu negu koja se sastoji od hranljivih proteina mleka, dragocenog meda i hidratantnog b..
871,08 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 17 (2 strana)