MINT Apoteka
Korpa

KREMA ZA RUKE PROFESSIONAL 75ML

KREMA ZA RUKE PROFESSIONAL 75ML
KREMA ZA RUKE PROFESSIONAL 75ML

Opis

Za negu i zaštitu kože ruku.Delovanje:Proverena i efikasna formulacija za negu i zaštitu kože ruku. Neguje i štiti hrapavu i isušenu kožu ruku.Profess..
277,50 RSD
Pregleda: 1873

Za negu i zaštitu kože ruku.

Delovanje:
Proverena i efikasna formulacija za negu i zaštitu kože ruku. Neguje i štiti hrapavu i isušenu kožu ruku.

Professional Cream je proverena i efikasna formulacija za negu i zaštitu kože ruku. Čini kožu mekom, glatkom i elastičnom.  Neguje i štiti hrapavu i isušenu kožu ruku. Sprečava nepovoljan uticaj vode, vetra i hemikalija na kožu.  Krema se lako upija i dugotrajno štiti, ostavljajući nevidljivi zaštitni film na koži. Glicerin u visokoj koncentraciji pruža dugotrajan osećaj hidratacije.

Preporuka za intenzivnu negu kože ruku u skladu sa aktuelnim merama prevencije: odmah nakon pranja i dezinfekcije ruku, nanesite Professional Cream više puta dnevno. Nanesite debeo sloj ovog krema pred spavanje za regenerativni efekat.

Preporučuje se za: svakodnevnu negu ruku, profesionalnu zaštitu kože ruku izložene uticaju vode, vetra, hemikalija i dezinficijenasa.

Način primene:
Namazati ruke u tankom sloju pre i posle rada. Krema se lako upija i dugotrajno neguje i štiti kožu ruku, ostavljajući nevidljivi zaštitni film na koži

Sastav:
Sadrži:

  • glicerin,
  • silikonsko ulje,
  • pčelinji vosak,
  • nevenovo ulje,
  • vitamin E.

Pakovanje: ​75 ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.