MINT Apoteka
Korpa

LIBIDO TABLETE A30

LIBIDO TABLETE A30
LIBIDO TABLETE A30

Opis

Delovanje:Libido povoljno utiče na seksualnu funkciju i opšte zdravstveno stanje. Poboljšava izdržljivost organizma, jača koncentraciju i pažnju, povo..
1.200,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: GREEN MEDIC
  • Šifra proizvoda: 21384
Pregleda: 7003

Delovanje:
Libido povoljno utiče na seksualnu funkciju i opšte zdravstveno stanje. Poboljšava izdržljivost organizma, jača koncentraciju i pažnju, povoljno deluje na perifernu cirkulaciju i seksualnu moć.
Povećava kvalitet erekcije tokom seksualnih aktivnosti i podržava dugoročno erektilno zdravlje.
Podstiče povećanje protoka krvi, nervnu stimulaciju, opuštanje mišića i povećava nivo testosterona u organizmu. Preporučuje se kod pojačanih fizičkih i umnih napora, stanja stresa i tokom seksualnih aktivnosti.

  • Pruža dugotrajnu erekciju i pomaže kod problema sa potencijom
  • Produžava seksualnu izdržljivost
  • Povećava seksualno uzbuđenje i želju
  • Povećava osetljivost i seksualno zadovoljstvo
  • Pomaže kod problema preuranjene ejakulacije
  • Održava penis u erekciji i nakon orgazma
  • Generiše višestruke orgazme

Ginko (Ginko biloba) je jedna od najstarijih živih vrsta drveća na planeti. Dokazano je da ima anti-oksidativno dejstvo, pojačava vazodilataciju (širenje krvnih sudova), ne remeteći krvni pritisak i poboljšavajući perifernu cirkulaciju. Upravo to ga stavlja na listu biljaka korisnih za tretiranje impotencije i slabe erekcije.
Žen-Šen (Panax ginseng) sadrži ginsenosid za koji se smatra da oslobađa testosteron, što dovodi do povećanja seksualnog nagona i potentnosti. Kineski lekari ga propisuju za muškarce i žene koji pate od niskog LIBIDA. Studije pokazuju da pomaže lečenju erektilne disfunkcije, jer izaziva širenje krvnih sudova i povećava dotok krvi u penis.
Grčko seme (Trigonella foenum graecum) se tradicionalno koristi kao afrodizijak i opšti tonik za poboljšanje metabolizma i očuvanje zdravlja, jer povoljno utiče na apetit i deluje protiv slabosti, ublažava upalne procese, jača organizam nakon dugotrajnog bolovanja, leči impotenciju i popravlja kvalitet sperme.
Rtanjski čaj - u narodu vlada mišljenje da se pod ovim imenom krije mešavina čaja, međutim to je jedinstven naziv za lekovitu biljku Saturea Montana. Tradicionalno se koristi kao afrodizijak i za jačanje organizma.
Cink je esencijalni mineral koji je aktivator velikog broja enzimskih sistema u organizmu. Važan je u sintezi DNK i RNK, neophodan je za rast i deobu ćelija i za normalno funkcionisanje polnih organa i održavanje seksualne sposobnosti.
Peršun (Petroselinum crispum) je izuzetno bogat vitaminima i mineralima. Podstiče izlučivanje štetnih materija iz organizma, a povoljno utiče na cirkulaciju i na funkcionisanje urinarnog trakta. Lekari narodne medicine peršun  preporučuju kao lek protiv bolesti bubrega, mokraćnih puteva, dijabetesa i za lečenje impotencije.
Očajnica (Marubium vulgare) sadrži gorke sastojke i upotrebljava se kao sredstvo za jačanje i oporavak organizma. Spada u najstarije lekovite biljke, koje su u upotrebi još od vremena Egipta. Reguliše produkciju testosterona.

Način primene:
3 puta dnevno po 1 tableta posle jela, najmanje 6 nedelja.
Da bi se postigli željeni rezultati bitna je istrajnost, a preporučeno vreme uzimanja je 6 nedelja.

Sastav:
1 tableta sadrži:
Grčko seme . . . . . . . . . . . . . . . . 30 mg
Azijski Žen-Šen . . . . . . . . . . . . . 25 mg
Đumbir . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25 mg
Rtanjski čaj . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 mg
Peršun . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15 mg
Očajnica . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10 mg
Cink . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 mg

Pakovanje: 30 tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.