MINT Apoteka
Korpa

MAXMED MIGRALIN KAPSULE A60

MAXMED MIGRALIN KAPSULE A60
MAXMED MIGRALIN KAPSULE A60

Opis

Delovanje:Migralin je formulisan na bazi standardizovanih ekstrakata biljaka majčinski vratić (Tanacetum parthenium - Feverfew) i crnog bibera (Piper ..
2.303,92 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: MAX MEDICA
 • Šifra proizvoda: 907734
Pregleda: 4

Delovanje:
Migralin
je formulisan na bazi standardizovanih ekstrakata biljaka majčinski vratić (Tanacetum parthenium - Feverfew) i crnog bibera (Piper nigrum), magnezijuma, koenzima Q10 i vitamina B2. Zahvaljujući svom kompleksnom sastavu, Migralin se koristi u profilaktičkoj terapiji migrenskih glavobolja, kao i za ublažavanje simptoma migrene.

 • Majčinski vratić (Tanacetum parthenium - Feverfew) je višegodišnja biljka iz porodice glavočika (Asteraceae), čiji nadzemni deo predstavlja bogat izvor aktivnih sastojaka: partenolida. Prema WHO monografiji i PDR for Herbal Medicines upotreba herbe majčinskog vratića je klinički dokazana u slučajevima prevencije migrene.
 • Magnezijum je esencijalni mineral neophodan za odvijanje svakog važnog biološkog procesa u organizmu, uključujući proizvodnju ćelijske energije, očuvanje integriteta ćelijske membrane, kontrakciju mišića, prenos nervnog impulsa i regulaciju vaskularnog tonusa.
 • Piperin, aktivni princip poreklom iz biljke crni biber (Piper nigrum), je alkaloid koji karakteriše antiinflamatorno (protivupalno) delovanje i pozitivan efekat na bioraspoloživost određenih nutrijenata (vitamina, minerala) i koenzima Q10, u organizmu.
 • Vitamin B2 (riboflavin) je esencijalni nutrijent koji ima ključnu ulogu u stvaranju energije, doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, normalnoj funkciji nervnog sistema, smanjenju umora i malaksalosti. Novija istraživanja pokazuju da riboflavin može pomoći u profilaksi migrenoznih napada.
 • Koenzim Q10 je esencijalni kofaktor u lancu transporta elektrona u mitohondrijama, učestvuje u energetskom metabolizmu i ima antioksidativnu aktivnost na nivou mitohondrija i ćelijskih membrana. 

Preporučuje se primena Migralin kapsula:

 • Profilaktička terapija migrenskih glavobolja
 • Ublažavanja simptoma migrene
 • Pomoć kod glavobolja drugih etiologija

Način primene:
2 kapsule dnevno. 

Sastav:

Aktivni sastojci2 kapsule100 g proizvoda 
Magnezijum (magnezijum-oksid)350 mg32,71 g
Suvi ekstrakt lista majčinskog vratića (Tanacetum parthenium - Feverfew) standardizovan na 0,5% partenolida  52 mg 4,86 g
od toga partenolida0,26 mg24,3 mg
Vitamin B2 (riboflavin) 100 mg 9,35 g
Koenzim Q10 (ubiquinol) 100 mg 9,35 g
Suvi ekstrakt ploda crnog bibera (Piper nigrum) standardizovan na 95% piperina10 mg0,93 g
od toga piperina9,5 mg0,89 g

Pakovanje: 60 kapsula


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.