MINT Apoteka
Korpa

Apimed, Vedra i Ferrotone

Brend: APIMED
Delovanje: Apimed Broncho je kombinacija pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja koja ujedinjuje svojstva meda, macerata korena belog sleza i tinkture propolisa. Med je prirodno sredstvo s dokazanim antimikrobnim dejstvom, a propolis osim antimikobnog poseduje i imunostimulativna svojstva. Macerat ..
778,12 RSD
Brend: APIMED
Apimed Tusik sirup je kombinacija pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja koja ujedinjuje svojstva meda, tinkture timijana i tinkture propolisa. Med je prirodno sredstvo s dokazanim antimikrobnim dejstvom, a propolis osim antimikobnog poseduje i imunostimulativna svojstva. Tinktura timijana je prirod..
679,70 RSD
Brend: FERROTONE
Ferrotone Apple je dodatak ishrani sa gvožđem i vitaminom C, u praktičnim kesicama sa granulatom za ukusan napitak, sa prijatnim ukusom jabuke. Ferroton Apple 1 kesica dnevno rastvorena u vodi, zadovoljava preporučene dnevne potrebe za gvožđem, kao i odgovarajućom dozom vitamina C, koji je neop..
1.226,25 RSD
Brend: VEDRA
Rescue kapi 10 ml Jedinstvena kombinacija pet cvetnih esencija dr Bacha, izrađena po istoj recepturi kao i pre 80 godina. Mešavina vedrine i snage tokom celog dana! Danas, originalne RESCUE® kapi koriste milioni ljudi u više od 45 zemalja širom sveta.Delovanje: Specija..
1.476,00 RSD
Brend: VEDRA
Originalna receptura RESCUE kapi Dr BahaDelovanje: Kapi se preporučuju kod sledećih stanja: ​Šok, mentalni ili fizički i posledice šoka, koje osoba trpi zbog neke iznenadne i nepredviđene opasnosti. Ptičije Mlekoomogućava opuštanje i smirenje živaca žrtve.  Uža..
2.325,00 RSD
Brend: VEDRA
Originalna receptura RESCUE sprej Dr BahaDelovanje: Sprej se preporučuje kod sledećih stanja: ​Šok, mentalni ili fizički i posledice šoka, koje osoba trpi zbog neke iznenadne i nepredviđene opasnosti. Ptičije Mlekoomogućava opuštanje i smirenje živaca ž..
2.325,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)