MINT Apoteka
Korpa

Zavojni materijal

Brend: GALENIKA
Sastav proizvoda: netkani materijal sa benzalkonijum-hloridom Indikacije ili namena: štiti rane od zagađenja, zaustavlja krvarenje, deluje baktericidno i ubrzava zaceljenjePakovanje: kutija sa 3 kom dimenzija 6 cm x 10 cm..
127,50 RSD
Brend: GALENIKA
Sastav proizvoda: pamučno platno,lepakPakovanje: flaster na kalemu,dimenzija 5cm x 5m Indikacije ili namena: fiksacioni flaster brzo i pouzdano fiksiranje gaza, zavoja, kompresa i kanila..
195,00 RSD
Brend: GALENIKA
Delovanje: SENSIFIX® je samolepljivi, hipoalergijski, elastični flaster za fiksiranje. Načinjen je od netkane mrežasto perforirane podloge, bele boje u obliku trake uvijene u rolnu po kojoj je homogeno naneta lepljiva masa. Potpuno prekrivanje kompresa i gaza SENSIFIX® flasterom smanjuje rizik od s..
502,50 RSD
Brend: GALENIKA
Delovanje: SENSIFIX® je samolepljivi, hipoalergijski, elastični flaster za fiksiranje. Načinjen je od netkane mrežasto perforirane podloge, bele boje u obliku trake uvijene u rolnu po kojoj je homogeno naneta lepljiva masa. Potpuno prekrivanje kompresa i gaza SENSIFIX® flasterom smanjuje rizik..
330,00 RSD
Vivamel Contact mrežica sa medicinskim medom sterilna je kontaktna mrežica za zaštitu dna širokog spektra rana, s bakteriostatskim učinkom zahvaljujući visokom osmotskom potencijalu meda. Vivamel Contact mrežica sa medicinskim medom je namenjena za zbrinjavanje dna širokog spektra rana, k..
348,45 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Sastav proizvoda: pamučno platno,lepakPakovanje: flaster na kalemu, dimenzija 5cm x 5m Namena: fiksacioni flaster za brzo i pouzdano fiksiranje gaza, zavoja, kompresa i kanila..
375,00 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Hipoalergeni flasteri za oči i naočare mini 5.0 x 6.2 cm. Idealni za tretiranje lenjeg oka i drugih situacija, kad je potreban površinski flaster za oko. Anatomski oblikovani da prate konture kostiju oko oka. ​Usprkos kvalitetnom fiksiranju, omogućuju nesmetano okretanje oka.P..
1.450,35 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Hipoalergeni flasteri za oči i naočare mini 5.7 x 8.2 cm. Idealni za tretiranje lenjeg oka i drugih situacija, kad je potreban površinski flaster za oko.  Anatomski oblikovani da prate konture kostiju oko oka.  ​Usprkos kvalitetnom fiksiranju, omogućuju nesmetano okretanje ok..
1.463,62 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Hipoalergeni flasteri za oči i naočare mini 5.7x 8.2 cm. Idealni za tretiranje lenjeg oka i drugih situacija, kad je potreban površinski flaster za oko.  Anatomski oblikovani da prate konture kostiju oko oka.  ​Usprkos kvalitetnom fiksiranju, omogućuju nesmetano okretanje oka..
2.585,09 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Hipoalergeni flasteri za oči i naočare mini 5.0 x 6.2 cm. Idealni za tretiranje lenjeg oka i drugih situacija, kad je potreban površinski flaster za oko.  Anatomski oblikovani da prate konture kostiju oko oka.  ​Usprkos kvalitetnom fiksiranju, omogućuju nesmetano okreta..
2.414,02 RSD
Brend: RAZNO
Rolovana vata je hidrofilna čista i prirodna vata od 100% pamuka tako obrađena da je idealna kao pomoćno medicinsko sredstvo. Pakovanje: 1kg..
968,55 RSD
Brend: RAZNO
Cik Cak hidrofilna vata izrađuje se od beljenog pamuka. Primenjuje se u zdravstvu i širokoj potrošnji. Složena u kesice u cik cak obliku i pakovana u kartonske kutije.Pakovanje: 100g..
162,24 RSD
Brend: RAZNO
Cik Cak hidrofilna vata izrađuje se od beljenog pamuka.  Primenjuje se u zdravstvu i širokoj potrošnji.  Složena u kesice u cik cak obliku i pakovana u kartonske kutije.Pakovanje: 200g..
304,20 RSD
Brend: RAZNO
Cik Cak hidrofilna vata izrađuje se od beljenog pamuka. Primenjuje se u zdravstvu i širokoj potrošnji. Složena u kesice u cik cak obliku i pakovana u kartonske kutije.Pakovanje: 50g..
89,54 RSD
Brend: GALENIKA
Sastav proizvoda: netkani materijal sa benzalkonijum-hloridom Indikacije ili namena: štiti rane od zagađenja, zaustavlja krvarenje, deluje baktericidno i ubrzava zaceljenjePakovanje: kutija sa 3 kom dimenzija 4 cm x 10 cm..
146,25 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 18 (2 strana)