MINT Apoteka
Korpa

Čišćenje uha

Brend: RAZNO
Borosol sprej deluje tako što sprečava nagomilavanje cerumena, uklanja višak cerumena iz ušnog kanala, smanjuje rizik od porasta bakterija i gljivica u samom uhu. Pored  toga, deluje kao barijera protiv infektivnih agenasa.Preporučuje se:kod prekomernog stvaranja cerumena (ušne ..
690,00 RSD
Brend: ESENSA
Oto aqua clean je sprej rastvor za uvo koji deluje antiseptično. Koristi se za ispiranje ušnog kanala, za omekšavanje i uklanjanje ceruminoznog čepa.Delovanje:  Za održavanje higijene uva   Kod prekomernog stvaranja cerumena (ušne masti)   Kod formiranog ceruminoznog č..
780,00 RSD
Brend: ESENSA
Delovanje:Oto Perfect Aqua Clean sprej je formulisan na bazi vodonik peroksida, te se može koristiti kao efikasno sredstvo za ispiranje ušnog kanala, omekšavanje i uklanjanje ušnog voska, kao i formiranje ceruminoznog čepa.Korišćenjem Oto Perfect Aqua Clean sprej rastvora za uvo, spoljanji kanal se ..
750,00 RSD
Brend: ESENSA
Oto olive oil sadrži maslinovo ulje koje omekšava cerumen i olakšava njegovo uklanjanje. Rastvor se može primenjivati i preventivno u cilju pomaganja prirodnog procesa čišćenja uva i sprečavanja nastanka ceruminoznog čepa.Delovanje: Ulje čajevca sadržano u preparatu deluje kao prirodan antimi..
750,00 RSD
Brend: RAZNO
Otosan kupa je prirodan proizvod za higijenu uha,koji potiče iz tradicionalne narodne medicine,poznat kao prirodna termoterapija.Delovanje: Tpolota koja se stvara sagorevanjem nežno prodire u ušni kanal pojačavajući eliminaciju nečistoća i uz pomoć propolisa vrši zaštitu uha. Uz pomoć patentira..
705,00 RSD
Brend: RAZNO
Svi znamo koliko može biti iscrpljujuće kada neko u okruženju zbog zapušenih ušiju slabije čuje. Zato Vam nudimo dragoceni sastojak iz prirode, koji razmekšava cerumen, prijatno oblaže ušni kanal i omogućava njegovu prohodnost. U Vaxol spreju za uho nalazi se maslinovo ulje farmaceutskog..
949,50 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Sprej sadrži jedinstvenu kombinaciju maslinovog ulja i ulja čajevca koja ima antibakterijska, antigljivična, antiseptična i protivupalna svojstva. Sprej sprečava zadržavanje vode u uhu i pojavu plivačkog uha (upale spoljašnjeg uha). Zahvaljujući svom specijalnom sistemu za doziranje, ..
1.033,50 RSD
Brend: ESENSA
Sredstvo za dezinfekciju i higijenu kože, sluznica i rana.Sastav:Vodonik-peroksid VodaPakovanje: 100 ml..
165,00 RSD
Brend: ESENSA
Sredstvo za dezinfekciju i higijenu kože, sluznica i rana pakovano u bocu sa kapaljkom i sprej bocu radi lakše primene.Sastav:Vodonik-peroksid VodaPakovanje: 100 ml..
195,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)