MINT Apoteka
Korpa

Veštačke suze

Brend: RAZNO
Blink contacts kapi za oči su specijalno formulisane za nosioce kontaktnih sočiv. Ove blage i veoma delotvorne kapi za oči umiruju i osvežavaju suve i umorne oči.  Pogodno za sve nosioce kontaktnih sočiva, bez potrebe za uklanjanjem kontaktnih sočiva pre upotrebe kapi za oči.Sastav: ..
960,00 RSD
Brend: RAZNO
​Blink intensive tears predstavljaju unapređenu formulaciju lubrikantnih očnih kapi namenjenu za zaštitu i otklanjanje nelagodnosti kod suvih, iritiranih i umornih očiju.Preporučuju se kod:Iritacije i osećaaj nelagodnosti u očima.Može se primeniti bez uklanj..
1.330,50 RSD
Delovanje: - kod nedovoljnog stvaranja suza (sindrom suvog oka) - u slučaju manjih erozija rožnjače - kod upadanja sitnih čestica u konjunktivalnu kesu - posle operacije - za ublažavanje tegoba koje su posledica iritacije očiju vetrom, prašinom, dimom itd. - za smanjivanje umora očiju kod dugo..
397,50 RSD
Brend: IRIDIUM
Delovanje:IRIDIUM A je rastvor za oftalmološku primenu koji sadrži hijaluronsku kiselinu, ekstrakt biljke Echinacea purpurea i amino kiseline. Namena rastvora je da štiti epitel rožnjače i da podstiče prirodna odbrambena svojstva suznog filma poboljšanjem stabilizacije i očuvanjem njegovih karakteri..
1.062,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Makulin® Dual Action, sterilne kapi imaju antioksidativni efekat I deluju umirujuće na površinu oka. Makulin® Dual Action kapi sadrže ruzmarinsku kiselinu, alantoin i vitamina B12 koji imaju visoku antioksidativnu aktivnost suprotstavljajući se dejstvu slobodnih radikala koji vremenom oštećuju pigme..
1.000,80 RSD
Brend: DIETPHARM
MAKULIN® FRESH sterilne kapi za vlaženje oka, su medicinsko sredstvo, bez konzervansa sa Na-hijaluronatom 0,2% i biljnim hidrolatima (borovnica, gotu kola, hamamelis i kamilica).Namena: Iritacija okaSuvo okoOsećaj stranog telaPeckanje u okuPostoperativnoKonjuktivitisDugotrajna upotreba kontaktnih so..
1.178,24 RSD
Brend: OCUFLASH
Delovanje:OCUflash blue se može koristiti u sledećim slučajevima: trenutno čisti oči od prašine, peska, hlorisane i morske vode, insekata...pomaže kod peckanja, suženja, gnojnih i iritiranih očijusmiruje neprijatne osećaje u oku, kao što su peckanje, grebanje, svrab i osecaj stranog tela u okupogod..
642,60 RSD
Brend: RAZNO
Delovanje: Idealan za odstranjivanje stranih tela iz oka, ispiranje mukoznih i supurativnih sekreta, ispiranje oka posle nošenja tvrdih kontaktnih sočiva, idealan kao prva pomoć posle blagih erozija konjunktive i oka izazvanih kiselinama i bazama, kao dopunska terapija neinfektivnih inflamacija i h..
583,70 RSD
Sterilne kapi za oči sa ekstraktom nevena i hijaluronskom kiselinom.Delovanje: Vlaženja površine oka kod sindroma suvog oka - vlažeći, umirujući i zaštitni učinak za oči, za sve osobe koje nose bilo koju vrstu kontaktnih sočiva, kod neugodnog osećaja stranog tela u oku, peckanja, umor..
1.037,82 RSD
Brend: RAZNO
Optive Fusion™ -  jedinstvena kombinacija (2 lubrikansa i osmoprotektanti) koja omogućava trenutno otklanjanje simptoma suvog okaDelovanje:Pružaju dugotrajnu udobnost i trajnu zastitu od simptoma suvog oka i oštećenja rožnjače.Mogu se koristiti tok..
1.523,74 RSD
Delovanje:za lečenje kod pojave eksudacije i krvarenja u oku u slučaju zamagljenja staklastog dela oka za usporavanje procesa ateroskleroze i starenja oka kod atrofije očnog živca za adjuktivno lečenje gljivičnog konjunktivitisa i keratitisaSastav: 2 mg natrijum hlorida, kalijum ..
600,31 RSD
Hidrantne i zaštitne osobine natrijum-hijaluronata ublažavaju osećaj iritacije, suvoće ili peckanja očiju, kao i osećaj prisustva stranog tela u očima, koji su posledica prirodnih uticaja kao što su vetar, sunce, suvi vazduh, slana voda, dim, preterano svetlo, ali i uticaja klima-uređaja, grejanja, ..
465,00 RSD
Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama ..
760,50 RSD
Brend: RAZNO
Refresh contacts kapi za oči trenutno ublažavaju tegobe i pružaju dugotrajnu udobnost tokom nošenja svih vrsta kontaktnih sočiva. Delovanje: Jedinstvena formulacija ublažava suvoću i nadražaj očiju prouzrokovane prašinom,zaslepljujućim svetlom,polenom,zagađenjem vazduha ili dugotrajnih rad..
835,88 RSD
Delovanje: Za umorne u suve oči. SensiVit® deluje protiv brzog isušivanja površine oka. Na taj način, tanak sloj suza na površini oka ili je ojačan ili raspoređen u sva tri sloja. Zbog toga je zaštitni efekat suza značajno sačuvan. Karakteristika:- proizvod sa umirijućim i vlažećim efe..
514,08 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 21 (2 strana)