MINT Apoteka
Korpa

OTOGLOBE NAZALNI BALON

OTOGLOBE NAZALNI BALON
OTOGLOBE NAZALNI BALON

Opis

Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog..
993,60 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: OTOGLOBE
  • Šifra proizvoda: 239908
  • MP cena:: 5
Pregleda: 6037

Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog medicinskog sredstva.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA (''Sl. Gl. RS", br.79/2010) MOŽETE POGLEDATI OVDE.


Delovanje:
Otoglobe nosni balon je klinički efikasan ne-hirurški tretman, koji kod poremećaja ventilacije srednjeg uha na prirodan način ponovo dovodi do izjednačavanja pritiska.

  • Bez neželjenih efekata
  • Otoglobe nosni balon pogodan je za odrasle i decu stariju od 3 godine
  • Cena povoljna

Način primene:
Priloženi nosni balon pažljivo se navuče preko donjeg dela plastičnog adaptera. Balon se naduva tako što se zaobljeni kraj nosnog adaptera stavlja u jednu nozdrvu, a druga nozdrva se zapuši prstom. Udahne se duboko i usta se drže zatvorena. Balon se duva dok se ne postigne veličina jednog grejpfruta. U uhu bi trebalo osetiti pucketanje (jedan "klik").
Otoglobe nosni balon bi trebalo koristiti više puta dnevno, ali najmanje ujutru i uveče. Lečenje traje 2-3 nedelje.

Pakovanje: 1 plastični adapter, 6 Otoglobe balona za nos

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.