MINT Apoteka
Korpa

PRO-VISIO FORTE TABLETE A30

PRO-VISIO FORTE TABLETE A30
PRO-VISIO FORTE TABLETE A30

Opis

Delovanje: Dijetetski proizvod na bazi luteina, zeaksantina i aktivnih principa iz ekstrakta borovnice, sa dodatkom vitamin E i selena. Namenjen je s..
873,00 RSD
Pregleda: 2391

Delovanje:
Dijetetski proizvod na bazi luteina, zeaksantina i aktivnih principa iz ekstrakta borovnice, sa dodatkom vitamin E i selena. Namenjen je starijum osobama, takođe je namenjen onima čije su oči napregnute-noćna vožnja, dugotrajan rad za računarom. Mogu ga upotrebljavati dijabetičari.

Sastav:
Zaslađivač sorbitol, standardizovani prirodni ekstrakt nevena (lutein i zeaksantin), DL-alfa-tokoferol-acetat 50% (vitamin E), suvi ostatak soka od borovnice, 25% standardizovani prirodni ekstrakt borovnice (antocijani), regulator kiselosti (natrijum-citrat), prirodno identična aroma borovnice, sredstva protiv zgučnjavanja magnezijum stearate i magnezijum- silikat, natrijum-selenit.

Način primene:
Uzmite samo jednu tabletu dnevno. Nemojte da gutate. Otopite je u ustima.

PRO-VISIO FORTE tablete treba koristiti tri meseca da bi se organizam zasitio esencijalnim supstancama, a potom nastaviti sa PRO-VISIO tabletama koje su pogodne za svakodnevnu upotrebu.

Pakovanje: 30 tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.