MINT Apoteka
Korpa

SINEFARM KAPI GINKOBILOBA 30ML

SINEFARM KAPI GINKOBILOBA 30ML
SINEFARM KAPI GINKOBILOBA 30ML

Opis

Delovanje: Savremena istraživanja potvrdila su lekovito dejstvo ekstrakta ove biljke na zidove krvnih sudova i protoka krvi u mozgu. Poboljšava i per..
292,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SINEFARM
  • Šifra proizvoda: 22231
Pregleda: 3050

Delovanje:
Savremena istraživanja potvrdila su lekovito dejstvo ekstrakta ove biljke na zidove krvnih sudova i protoka krvi u mozgu. Poboljšava i perifernu cirkulaciju što je značajno kod osoba koje boluju od intermitentne klaudikacije, što ima za posledicu bolove u nogama, pri kratkim šetnjama, penjanju uz stepenice i sl. Smanjuje viskoznost i poboljšava protok krvi, sprečava agregaciju trombocita, a samim tim stvaranje opasnih krvnih ugrušaka i povećava čvrstoću i elasticitet zidova krvnih sudova.

Aktivni principi iz ekstrakta ove biljke (ginkgoflavonoidi i terpenlaktoni) poseduju snažno antioksidantno dejstvo na slobodne radikale koji oštećuju tkiva, krvne sudove i neurone, te zajedno sa efektom bolje prokrvljenosti dovode do smanjenja simptoma prerane demencije (zaboravnosti), smanjenja koncentracije, migrenoznih bolova, vrtoglavice, zujanja u ušima, prevencije moždanog udara i infarkta miokarda.

Sastav:
Standardizovani alkoholno-vodenog ekstrakt lista biljke Ginkgo biloba (40 mg).

Način primene:
3 puta dnevno po 30 kapi popiti pre jela sa malo vode.

Pakovanje: 30ml

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.