MINT Apoteka
Korpa

SREMUŠ KAPI 30ML

SREMUŠ KAPI 30ML
SREMUŠ KAPI 30ML

Opis

SREMUŠ (crembuš, divlji beli luk, medveđi luk, allium ursinum) je samonikla jestiva biljka, izuzetne lekovitosti i širokog spektra delovanja na ljudsk..
945,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAMSLIN
  • Šifra proizvoda: 22433
Pregleda: 3128

SREMUŠ (crembuš, divlji beli luk, medveđi luk, allium ursinum) je samonikla jestiva biljka, izuzetne lekovitosti i širokog spektra delovanja na ljudski organizam. 

Delovanje:
Sremuš
pomaže kod snižavanje nivoa triglicerida i holesterola u krvi i povišenog krvnog pritiska, poboljšava cirkulaciju i ima blagotvorno dejstvo na rad srca. Zahvaljujući antimikrobnom dejstvu, odličan je u prevenciji i ubrzavanju lečenja infekcija. 

Sremuš ima i antioksidativno dejstvo, što znači da slobodne radikale nastale usled pušenja, unošenja alkohola, stresa ili uslovljenje raznim toksinima iz okoline, vezuje za sebe i izbacuje ih iz organizma. Blagotvorno dejstvo sremuš pokazuje i kod arterioskleroze, gasrointestinalnih smetnji, bolesti disajnog sistema, hematoma, rana koje teško zaceljuju, ekcema, dermatitisa i naročito lišajeva.

Sastav:
Najveća koncentracija aktivnih supstanci, poput aliina, izoaliina, vitamina C, karotena i mineralnih soli, nalazi se u mladim listovima biljke. Obzirom da se svež sremuš može naći u prirodi svega tridesetak dana u godini i da se sušenjem gube njegova lekovita svojstva, jedini način da se sremuš koristi tokom cele godine jesu BILJNE KAPI SREMUŠA. U njima su koncetrovane i sadržane aktivne supstance i lekovita svojstva same biljke.

Način primene:
3 puta dnevno po 20 kapi rastvoreno u čaši mlake vode

Pakovanje: 30ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.