MINT Apoteka
Korpa

VITALIS SLIM KAPSULE A30

VITALIS SLIM KAPSULE A30
VITALIS SLIM KAPSULE A30

Opis

Potpuno prirodan i neškodljiv preparat za mršavljenje.Delovanje:Vitalis Slim je potpuno prirodna formula na bazi rakova, školjki, ananasa, zelenog..
1.098,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: VITALIS
  • Šifra proizvoda: 11270
Pregleda: 9324

Potpuno prirodan i neškodljiv preparat za mršavljenje.

Delovanje:
Vitalis Slim je potpuno prirodna formula na bazi rakova, školjki, ananasa, zelenog čaja i divljeg limuna. Citosan (iz rakova) deluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuje iz organizma. Bromelin enzim iz ananasa napada masne ćelije, apsorbuje ih i sagoreva. Zeleni čaj ubrzava metabolizam i čisti organizam. Divlji limun je bogat C vitaminom koji neutrališe unete kalorije i uklanja kilograme.   

Način primene:
1 Vitalis Slim kapsula, 3 puta na dan, pre obroka i uzimanja lekova uz 2 čaše vode.

Sastav:
Citosan, iz rakova i školjki, deluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuje iz organizma. Bromelin, enzim iz ananasa, sprečava absorbovanje masti koju ste pojeli tokom obroka pre nego što ona bude deponovana. Još jedan od bitnih sastojaka je velika količina divljeg limuna, koji obezbeđuje idealan metabolizam i daleko lakše sagorevanje masti iz masnih naslaga.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.