MINT Apoteka
Korpa

VITREX KAPSULE A30

VITREX KAPSULE A30
VITREX KAPSULE A30

Opis

Delovanje: Vitrex je dijetetski proizvod koji pomaže da se ublaže, a često i da nestanu (sa preko 80% uspeha), znaci i simptomi floaters-a u oku. Fl..
1.425,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 906344
Pregleda: 22425

Delovanje:
Vitrex je dijetetski proizvod koji pomaže da se ublaže, a često i da nestanu (sa preko 80% uspeha), znaci i simptomi floaters-a u oku.
Flotersi, ili mušice su oboljenje staklastog tela oka koje se ispoljava pojavom tačkica, crtica ili duguljastih formacija koje se neprekidno kreću.
Ova pojava izuzetno ometa vid i stvara nespokojstvo kod pacijenata. Stanje se pogoršava u uslovima smanjenog svetla ili pri čitanju. Razlog nastanka ove pojave su degenerativne pojave na kolagenim vlaknima staklastog tela kao i njihovog udruživanja u u veće formacije koje bolesnici vide kao trake ili mušice. Do sada nije bilo zadovoljavajuće pomoći ili leka.

Vitrex je preparat koji deluje tako da sprečava udruživanje kolagenih vlakana i time sprečava nastanak mušica.
Potpuno je bezopasan za ljudsko zdravlje, a preporučuje se uzimanje tokom 4 meseca uz redovnu kontrolu oftalmologa. Nakon povlačenja simptoma bolesti, smetra se da je neophodno uzimati preparat jos 12 meseci.

Sastav:
Sredstva za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, L-lizin monohidrohlorid, želatin, flavonoidi citrusa (Citrus aurantium), L-askorbinska kiselina, suvi ekstrakt semena grožđa (Vitis vinifera), sredstvo protiv zgrudvavanja : magnezijum-stearat, boje: brilijantin crna, titan dioksid i patent plava.

Način primene: 
Jedna kapsula dnevno, pre obroka.

Napomena:
Oftalmološki pregled je obavezan pre otpočinjanja terapije.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.