MINT Apoteka
Korpa

WHITE SMILE TRAKICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA A 7

WHITE SMILE TRAKICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA A 7
WHITE SMILE TRAKICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA A 7

Opis

Delovanje:White Smile trakice za izbeljivanje zuba za 7 dana izbeljuju zube za nekoliko nijansi. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, sadrže čestice ko..
1.565,28 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: WHITE SMILE
  • Šifra proizvoda: 21783
Pregleda: 3438

Delovanje:
White Smile trakice za izbeljivanje zuba za 7 dana izbeljuju zube za nekoliko nijansi. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, sadrže čestice koje proizvode viskoznost i elastičnost, pa su trakice mekane i savitljive i prilagođavaju se obliku gornjih i donjih zuba. Gel je ukusa mente, koji nakon upotrebe ostavlja prijatan, osvežavajući ukus u ustima.
Gel je sačinjen od prirodnih sastojaka koji su bezbedni za zubnu gleđ i koji nežno uklanjaju fleke nastale konzumiranjem vina, kafe, čaja i cigareta.
Jedno pakovanje trakica je predviđeno za tretman od 7 dana. Za još intenzivniji efekat preporučljivo ih je koristiti dva puta dnevno.

Način primene:
Koristiti jednom, najviše dva puta dnevno, ne kraće od 30 minuta, a ne duže od 60 minuta. Suvim rukama odvojiti trakicu od folije. Gledajući se u ogledalo prisloniti na donje zube stranu trakice na kojoj se nalazi gel. Pritisnuti trakicu tako da savršeno prijanja na zube. Isti postupak ponoviti za gornje zube. Nakon upotrebe vodom isprati gel sa površine zuba.

Sastav:
Glycerin, Aqua, Cellulose Gum, Disodium EDTA, Sodium Chlorite, Citric Acid, Menthol

Pakovanje: 7 kesica sa po jednom trakicom za gornje i donje zube (ukupno 14 trakica)

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.